Для виробництва цього вина використовувався ретельно відібраний виноград сорту «Каберне Совіньйон», зібраний вручну в ящики в першій декаді вересня на світанку в найхолодніший час дня, щоб зберегти максимум фруктово-ягідних ароматів. Після м'якого дроблення сік контактував зі шкіркою винограду кілька годин, щоб отримати привабливий рожевий колір, потім делікатно віджимався на пневматичному пресі. Весь сік після ретельного очищення від речовин, які викликають помутніння, ферментувався за низьких контрольованих температур.
Температура подавання: від +10 до +12 °C.
Енергетична цінність: 73 ккал/100 г.
Спирт: 10 - 13% об.
*ПЕТ тара оплачується окремо!
1л - 6.00 грн
1,5л - 6,50 грн
2л - 7.00 грн
3л - 8.00 грн
5л - 13.00 грн
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Колір вина | Рожеве |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Тихе |
Солодкість | Сухе |
Основні | |
Температура подачі | 10-12°C |
Енергетична цінність | 73 ккал/100 г |
- Ціна: 145 ₴/л