Вино сухе біле Сухолиманський Виноробна станція
Вино столове сухе біле, виготовляється з винограду сорту "Сухоліманський білий". Сорт виведено в інституті ім. В.Є. Таїрова шляхом схрещування сортів "Шардоне" та "Плавай". Вино відрізняється світло-солом'яним забарвленням, яскравим сортовим букетом з квітковими тонами та легким, помірно свіжим смаком. Вино відмінно поєднується з легкими сирами та салатами, а також може виступати як аперитив до різноманітних страв.
Температура подачі: від +10 до +12 °С.
Енергетична цінність: 66 ккал/100 г.
Спирт: 10 - 13%
Характеристики
Основні | |
---|---|
Солодкість | Сухе |
Тип | Тихе |
Країна виробник | Україна |
Колір вина | Біле |
Об`єм | 0.75 л |
Виробник | Таїрове |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | Пляшка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 149 ₴