Продавець Перша Виноробна станція розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
785 відгуків
+380 (97) 539-27-90
+380 (63) 440-85-04
вулиця 40-річчя Перемоги, 24, смт. Таїрове, Україна

Які червоні вина найкраще підійдуть для глінтвейну?

Які червоні вина найкраще підійдуть для глінтвейну?

З настанням перших холодів, коли так хочеться зігрітися, одним із популярних напоїв вважається глінтвейн. Його головним інгредієнтом є сухе червоне вино. Його нагрівають зі спеціями та цитрусовими. В результаті виходить ароматний та смачний напій, який підіймає настрій та створює особливу атмосферу затишку та тепла. Щоб глінтвейн вдався, необхідно підібрати якісне червоне вино, яке дозволить створити ідеальний на смак.

Краще купити червоні сухі вина в пляшках від виробника, що дозволяє отримати натуральну продукцію без переплат. Таким чином можна бути впевненим у високій якості продукту та його смакових характеристиках, а значить, глінтвейн з нього точно припаде до смаку.

 

Яке червоне сухе вино підійде для глінтвейну

 

 

  • «Каберне Совіньйон». Це червоне сухе вино, яке ідеально підходить для приготування глінтвейну. Воно додасть напою насичені виноградні нотки, легку кислинку та сподобається пряним ароматом. Після вживання напій залишає після себе в'язкі відчуття у роті.
  • "Мерло". Вино, яке схоже на попередній смак, але має тоншу структуру. Таке вино має м'який посмак, фруктовий аромат.
  • "Піно Нуар". Це молоде червоне вино з високим рівнем кислотності та приємним фруктовим посмаком з якого можна приготувати розкішний глінтвейн.

Такі вина мають темно-фіолетовий колір та фруктовий яскраво виражений смак. Вони обійдуться недорого, якщо купити їх безпосередньо від виробника.

 

Як вибрати червоне вино для глінтвейну

 

Вибираючи червоне вино для глінтвейну, краще віддати перевагу сухому напою, який виробляється без зайвих домішок, а кількість цукру в ньому мінімальна.

Невідповідним варіантом стануть вина, які витримуються в дубових бочках, оскільки гарячий напій потім віддаватиме гіркотою. Ідеальним рішенням стануть червоні сухі вина у пляшках, які зріють не більше двох-трьох років. Варто зазначити, що алкоголю у напої має бути не менше ніж 7 -12°.

Бармени рекомендують молоді сортові вина, які містять яскравих смакових нот. Червоне сухе вино можна нагрівати до 70°. У напій за бажанням можна додавати мед, коригуючи ступінь насолоди.

При виборі слід звернути увагу на корок. Вона не повинна виступати над шийкою, так само як і бути вдавленою всередину. В обох випадках вино неправильно зберігалося або виготовлено неправильно.

 

Чому червоне вино більше підходить для глінтвейну

 

 

Молоді сухі червоні вина у пляшках ідеально підходять для приготування глінтвейну, оскільки вони мають яскраво виражений смак вишні, смородини чорної, сливи або ожини. Вони практично немає деревних нот чи спецій.

Червоне вино є головним інгредієнтом глінтвейну, тому такий напій позитивно відбивається на здоров'ї людини в помірних кількостях, бувши противірусним та антибактеріальним засобом. У холодну пору року приємний напій стане чудовою профілактикою різних простудних захворювань, наповнить організм енергією та вилікує від зимової хандри.

 

Червоне сухе вино: готуємо смачний глінтвейн

 

 

Використовуючи червоне сухе вино, спеції та цитрусові можна розпочинати приготування глінтвейну. При цьому, краще віддати перевагу цілим спеціям, які довше зберігають свіжість та аромат.

Щоб пом'якшити смак глінтвейну, можна покласти в напій під час нагрівання трохи кленового сиропу або липового меду. Для приготування краще взяти чавунну каструлю або місткість з нержавіючої сталі з товстим дном. Для однієї пляшки достатньо каструлі об'ємом 2 л.

 

 

На одну пляшку вина беруть:

  • пару невеликих апельсинів;
  • кленовий сироп або мед із розрахунку дві столові ложки;
  • 3 зірочки бадьяна;
  • 4 штуки гвоздики;
  • 2 штуки цілісних паличок кориці.

Напій готують на слабкому вогні шляхом нагрівання вина та додавання до нього різних компонентів. Після прогрівання напою протягом 5 хвилин його обов'язково проціджують, щоб запобігти надмірному просоченню вина прянощами.

 

Якісні червоні сухі вина у пляшках від виробника

 

Щоб приготувати смачний ароматний напій краще купити червоні сухі вина в пляшках від виробника. Таким чином, можна уникнути переплат і отримати хорошу знижку на гуртову покупку. Крім того, можна отримати консультацію кваліфікованих спеціалістів компанії, що дозволить повною мірою задовольнити будь-який запит.

Якісне натуральне вино має сертифікати, оскільки перед реалізацією проходить відповідні перевірки. На етикетці вина є повна інформація про нього, а сам вміст пляшки не має домішок чи мікрочастинок. Тому продукція від виробника вважається найбільш вигідною угодою.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner