Продавець Перша Виноробна станція розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
802 відгуків
+380 (97) 539-27-90
+380 (63) 440-85-04
вулиця 40-річчя Перемоги, 24, смт. Таїрове, Україна

Червоне вино у народній медицині

Червоне вино у народній медицині

Натуральне червоне вино не тільки джерело блаженнішого смаку та аромату, а й справжні ліки. Це підтверджує офіційна медицина та народні цілителі. Головне – пити його в обмеженій кількості. Не дарма у давнину поети різних країн оспівували цей напій і створювали про нього пісні. Але щоб він приносив лише користь, важливо правильно вибрати напій. Про те, як можна виправити своє здоров'я за допомогою червоного вина, поговоримо далі.

Якісне червоне вино можна купити безпосередньо від виробника, що дозволить уникнути підробки. Напій повинен мати відповідні сертифікати, що свідчить про проходження ним низки тестувань відповідно до норм та стандартів. Тільки так можна вибрати продукт, який буде корисним для організму. До того ж вартість вина без посередників набагато нижча порівняно з магазинами та аналогами.

 

Натуральне червоне вино в медицині: що можна їм лікувати

 

 

  • Зниження ризику розвитку раку молочних залоз. Якісне червоне вино у помірному дозуванні сприяє підтримці жіночого здоров'я завдяки наявності у його складі особливих компонентів.
  • Зміцнення ясен. Регулярне вживання червоного вина сприяє зниженню розвитку хвороботворних бактерій зубного нальоту. Десна стають міцнішими і перестають кровоточити.
  • Підвищення тонусу шкіри. Жінки, що вживають натуральний напій, менше схильні до утворення зморшок і мають здоровий колір обличчя.
  • Поліпшення якості крові. Вченими доведено, що регулярне вживання порції сухого червоного вина підвищує рівень гемоглобіну та запобігає накопиченню шкідливого холестерину на стінках судин.
  • Поліпшення пам'яті. У червоному вині міститься ресвератрол, який допомагає зберегти пам'ять та покращити її. До того ж, цей компонент має здатність виводити з організму вільні радикали, які є однією з причин розвитку онкологічних захворювань.
  • ГРЗ. У період епідемій та простудних захворювань на основі натурального червоного вина готують глінтвейн. У рецептурі є скибочки лимона, апельсина, кориця, різні прянощі за смаком. У теплий напій додають мед. Під час приготування важливо не кип'ятити його, щоб уникнути руйнування корисних речовин. Також глінтвейн рекомендується при зниженні загального тонусу організму та апатії.

 

 

Можна відзначити сприятливий вплив червоного вина на травлення. Незначна кількість напою зміцнює імунітет та сприяє швидкому відновленню після хвороби.

 

Склад та корисні властивості червоного вина

 

 

Важливо розуміти, що для приготування будь-яких рецептів із червоного вина необхідно брати напій із міцністю не більше 12°.

Напій є джерелом природних антиоксидантів, які уповільнюють старіння. Також у ньому присутні мінеральні речовини: натрій, калій, магній, селен, кальцій та інші.

До складу благородного напою входять понад 600 неорганічних та органічних компонентів. Серед них варто відзначити дубильні речовини. Душою вина є таніни, які присутні в насінні, шкірці та м'якоті. Саме ці речовини надають напою специфічний терпкий смак, яким він відрізняється від інших сортів. Це природні консерванти напою.

 

Як можна застосувати червоне вино у рецептах

 

Натуральне червоне вино можна використовувати при лікуванні бронхіту, паралельно використавши народний метод з основним курсом лікування. Для позбавлення від кашлю як відхаркувальний засіб можна використовувати червоне вино в кількості однієї склянки. Його нагрівають на повільному вогні і додають до нього дрібку чорного меленого перцю. Напій вживають у теплому вигляді на ніч. Метод підходить для дорослих.

Також можна поєднати червоне сухе вино, листя алое в рівних пропорціях, змішавши їх із медом, взятим у пропорції вдвічі менше. Рослину подрібнити блендером або на м'ясорубці та з'єднати з медом та вином. Приймати по одній столовій ложці тричі на день після їди не менше 7 днів.

 

 

Для лікування ангіни можна використовувати розчин зі склянки вина, змішаного з чайною ложкою соди та такою ж кількістю солі. Їм полощуть горло щонайменше 3 днів.

Варто пам'ятати, що для лікування необхідно використовувати лише сертифікований натуральний продукт.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner