Продавець Перша Виноробна станція розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
877 відгуків
+380 (97) 539-27-90
+380 (63) 440-85-04
вулиця 40-річчя Перемоги, 24, смт. Таїрове, Україна

ТОП-3 закуски до червоного напівсолодкого вина

ТОП-3 закуски до червоного напівсолодкого вина

Червоні напівсолодкі пляшкові вина здатні подарувати незабутні моменти радості та насолоди, особливо якщо вибрати до них потрібні страви. У цій статті ми розглянемо три найкращі закуски, які підкреслять і доповнять смак червоних напівсолодких вин. Рецепти прості у приготуванні, що лише вказує на їхню особливість. Адже іноді саме у простоті ховається справжній кулінарний шедевр. Незалежно від вашого кулінарного досвіду, ви зможете легко приготувати їх та насолодитися гармонійним поєднанням з вином від виробника.

 

Брускетти з томатами та базиліком з червоним напівсолодким пляшковим вином

 

Брускетти - це класична італійська страва, яка бере свій початок у Стародавньому Римі. Спочатку вони готувалися як простий спосіб використання старого хліба, який обсмажували та натирали часником. Згодом рецепт був удосконалений, і в наші дні брускетти часто доповнюють свіжими томатами, базиліком та оливковою олією. Ці прості, але вишукані закуски ідеально підходять для поєднання з червоними солодкими пляшковими винами, підкреслюючи їх фруктові ноти та додаючи свіжості.

 

 

Інгредієнти:

  • багет або інший хліб для тостів – 1 шт;
  • стиглі томати - 3-4 штуки;
  • новий базилік - 1 маленький пучок (приблизно 10-15 листочків);
  • часник - 2 зубчики;
  • оливкова олія - ​​2-3 столові ложки;
  • сіль та перець - за смаком.

Спосіб приготування. Наріжте багет скибочками і підсмажте їх на грилі або в духовці до золотистої скоринки. Натріть кожну скибочку часником і збризкайте оливковою олією. Подрібніть томати кубиками та змішайте з посіченим базиліком. Розкладіть томатну суміш на скибочках багету, посоліть і поперчіть до смаку. Подавайте брускетти відразу ж, щоб насолодитися їхньою хрусткою текстурою та свіжим смаком.

 

Копчена качка з апельсиновим соусом з червоним напівсолодким пляшковим вином

 

Копчена качка з апельсиновим соусом — страва з французьким корінням, яка стала популярною завдяки своїй елегантності та вишуканому смаку. Копчена качка спочатку була приготовлена ​​у французьких провінціях як спосіб зберегти м'ясо на тривалий термін. Згодом це стало символом розкоші та вишуканості. Апельсиновий соус додає свіжість і насолоду, які чудово гармонують з червоними напівсолодкими пляшковими винами, посилюючи їх фруктові відтінки та створюючи неповторний смак.

 

 

Інгредієнти:

  • копчена качка (або качка, приготовлена ​​в духовці) – 500 г;
  • апельсиновий сік (свіжовичавлений) - 200 мл;
  • мед - 2 столові ложки;
  • соєвий соус - 2 столові ложки;
  • імбир (тертий) – 1 столова ложка;
  • часник - 2 зубчики;
  • сіль та перець - за смаком.

Спосіб приготування. Наріжте копчену качку скибочками. У невеликій каструлі змішайте апельсиновий сік, мед, соєвий соус, тертий імбир та часник. Доведіть суміш до кипіння та варіть на повільному вогні до загусання. Полийте качку готовим апельсиновим соусом та подавайте гарячою.

 

Сирна тарілка з горіхами та медом

 

Сирні тарілки – це універсальна закуска, традиція якої сягає європейських кулінарних практик. У різних країнах Європи на сирних тарілках можна знайти різні види сирів, горіхів та фруктів. Історія поєднання сиру з медом і горіхами сягає своїм корінням в Середземномор'ї, де таке поєднання вважалося символом достатку і достатку. Мед та горіхи додають насолоду та хрусткість, які ідеально поєднуються з ароматом та насолодою червоних напівсолодких пляшкових вин.

 

 

Інгредієнти:

  • різноманітні сири (бри, камамбер, блакитний сир, пармезан та інші) – по 100 г;
  • горіхи (волоські горіхи, мигдаль, фундук) - по 50 г кожного виду;
  • мед - 3-4 столові ложки;
  • фрукти (виноград, яблука, груші) – по 100 г кожного виду фрукта.

Спосіб приготування. Наріжте сири на скибочки чи кубики та розкладіть на тарілці, додайте горіхи та фрукти. Полийте медом перед подачею.

Для всіх перерахованих закусок підійде напівсолодке вино червоне «Фракійське» і напівсолодке вино червоне «Оксамитне» від «Виноробної станції».

Червоні напівсолодкі пляшкові вина від виробника мають дивовижну здатність поєднуватися з різноманітними закусками, від легких брускетт до вишуканих страв з качки та сирних тарілок. Вибір відповідної закуски дозволить максимально розкрити смак та аромат вина, створюючи гармонійні поєднання. Насолоджуйтесь цими стравами разом із рекомендованими винами та подаруйте собі та своїм гостям незабутні гастрономічні враження.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner