Глінтвейн
Один з найбільш популярних гарячих десертних напоїв на основі червоного вина, до складу якого входить багато компонентів, які роблять його не тільки смачним, але і корисним — глінтвейн.
Корисні властивості десертного червоного вина та глінтвейну
Вино містять у своєму складі різні компоненти, що сприяють оздоровленню організму. А саме:
-
біологічно активні речовини — флавоноїди, які володіють вираженими антиоксидантними властивостями;
-
магній — сприяє нормалізації функцій серцево-судинної системи;
-
залізо бере участь у кровотворенні;
-
цинк і хром — мають регенераційною здатністю, активізують вироблення жирних кислот.
Багатогранність смаку, представленого десертного червоного вина, залежить від інгредієнтів, які входять в його рецепт:
-
суміші спецій — мускатного горіха, гвоздики, кориці, імбиру, кардамону, запашного перцю, ванілі і т. д.;
-
різних фруктів — яблук, цитрусових: лимона, апельсина, мандарина та ін;
-
меду.
Вживається глінтвейн в гарячому, але не вище 70℃, вигляді. Саме тоді розкривається весь букет смаку та аромату, доданих в напій інгредієнтів. А що надається ефект від помірного вживання глінтвейну не переоцінимо :
-
нормалізація обміну речовин;
-
розширення судин і профілактика атеросклерозу;
-
підвищення імунітету;
-
дієвий засіб при респіраторних хворобах;
-
заспокійливе дію надає на нервову систему, розслаблює;
-
бактерицидну дію на ШКТ та інше.
Вино в упаковці на розлив
В нашому онлайн-магазині глінтвейн доступний на розлив у ПЕТ тарі об'ємом від 1 до 5 літрів. Замовити його можна на сайті через спеціальну форму подачі заявки або в телефонному режимі. Доставка здійснюється транспортними компаніями по всій території України.
«Виноробна станція» — повнота смаку якісних вин!